Social

Real Madrid aproape de catastrofa

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si alte 210 au fost ranite in urma unui puternic cutremur de pamant, produs, marti, in regiunea Yunnan din sud-vestul Chinei, cu doar trei zile inainte de sosirea echipei spaniole de fotbal Real Madrid in capitala provinciei Kunming, unde seismul a fost resimtit, transmit agentiile internationale de presa.

Epicentrul miscarii telurice, cu o magnitudine de 6,2 pe scara Richter, a fost localizat in districtul Dayao, 180 km de Kunming, afectand 14.115 de case, potrivit unui responsabil al Biroului seismologic din Yunnan. Ulterior, agentia de presa oficiala Xinhua a precizat ca anumite cladiri s-au prabusit.

Seismul a lovit localitatea Tanhua la ora locala 23,16 /15,16 GMT/ si a fost urmat de 13 replici de o mai mica intensitate.
Un responsabil al guvernului regional a declarat ca autoritatile nu sunt in masura sa furnizeze date precise privind posibilele pierderi umane sau pagube materiale produse de seism in capitala Kunming. Totusi, el a asigurat ca nu este vorba de un dezastru.

Echipa madrilena, faimoasa pentru stelele sale fotbalistice David Beckham, Ronaldo si Zinedine Zidane , urmeaza sa se antreneze timp de o saptamana la Kunming, inainte sa joace un meci amical la Beijing, cu selectionata de juniori a Chinei, pe 2 august a.c..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea