Social

Real Madrid a fixat pretul pentru David Beckham

Clubul Real Madrid a anuntat ca fotbalistul englez David Beckham se gaseste pe lista jucatorilor care pot fi cumparati si i-a fixat pretul la 45 de milioane de euro, informeaza site-ul tgcom.it.

Pentru moment numai clubul Chelsea Londra este interesat de achizitionarea lui Beckham. Conducerea gruparii de pe Stamford Bridge a anuntat prin vocea directorului general Peter Kenyon ca este dispusa sa ofere maxim 30 de milioane de euro. Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez , doreste sa faca mai multe schimbari in lotul echipei deoarece in acest sezon spaniolii nu au obtinut nici un trofeu.

Aducerea lui Beckham la Real Madrid a fost o afacere profitabila doar din punct de vedere financiar, pentru ca acesta a adus multi bani clubului prin imaginea sa, insa, din punct de vedere fotbalistic rezultatele au fost dezastruoase.

S-a vorbit foarte mult despre "Spice Boy", insa despre viata lui privata, despre aventurile lui si foarte putin despre realizarile lui din teren, care au lipsit cu desavirsire. Beckham ar putea reveni la o echipa din Anglia la insistentele sotiei sale care a refuzat sa se mute in Spania si care ar dori sa-l supravegheze mai mult dupa scandalurile in care a fost implicat. David Beckham, in virsta de 29 de ani, a fost transferat la Real Madrid in vara anului 2003 de la Manchester United, pentru suma de 25 de milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea