Social

#gadgeturi #it&c #electronice #reactii adverse # dependenta gadgeturi

Reactiile ciudate pe care ti le provoaca renuntarea la gadgeturi

Mai mult de jumatate dintre persoanele care au gadgeturi s-au confruntat cu stari de anxietate si stres atunci cand au fost nevoite sa renunte la ele, arata un studiu recent realizat de firma de software FrontRange.

Studiul a fost efectuat cu scopul de a afla care este reactia posesorilor de telefoane inteligente, la nivel global, in ceea ce priveste gadgeturile si cum se raporteaza ei la dependenta fata de tehnologie.

Astfel, in urma sondajului 84% din participanţi au recunoscut ca dependenta de telefoanele inteligente exista, jumatate dintre persoanele participante la sondaj au declarat ca folosesc telefonul mobil cel putin o data pe ora, in timp ce doua treimi au afirmat ca nu se pot lipsi de telefonul inteligent nici macar o zi.

"Cand oamenii traiesc o senzatie neplacuta de sevraj pentru ca nu sunt online, stim ca relatia cu tehnologia nu este administrata corespunzator", a declarat Richard Graham, medic la spitalul de psihiatrie Capio Nightingale din Londra.

Sursa foto: laptopmag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea