Social

#noul guvern #premier desemnat #theodor stolojan #cezar preda

Reactii pro si contra numirii lui Stolojan

Cezar Preda , vicepresedintele PD-L, a declarat miercuri ca desemnarea viitorului Guvern sta in mana premierului desemnat de Traian Basescu, Theodor Stolojan .

Liderul PD-L a declarat pentru Antena 3 ca noul premier este "omul potrivit la locul potrivit ". "Urmatorii pasi stau in mana premierului desemnat. Este obligatia lui sa gestioneze aceasta situatie. Noi suntem alaturi de el asa cum am fost de la inceput. Vom incerca sa construim tara asa cum am stabilit. El va hotari ce se va intampla", a mentionat acesta.

Marian Oprisan - PSD: Guvernul Stolojan va trebui sa treaca peste criza generata de Tariceanu

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca spera ca Romania sa aiba un guvern solid, format din profesionisti, odata cu nominalizarea lui Theodor Stolojan ca prim-ministru.

"Guvernul Stolojan va trebui sa treaca peste criza generata de patru ani de guvernare a Cabinetului Tariceanu", a spus Marian Oprisan. El a precizat ca, in acest moment, singurul social-democrat in masura sa discute despre viitorii ministri ai cabinetului este presedintele PSD, Mircea Geoana. Presedintele Traian Basescu l-a desemnat, miercuri, pe Theodor Stolojan in functia de prim-ministru.

Marko Bela - UDMR: Stolojan este o persoana potrivita

Marko Bela, liderul UDMR, saluta decizia presedintelui de a-l desemna pe al Romaniei. "Noi il cunoastem de mult, am mai colaborat. E o persoana potrivita foarte bine pregatita in domeniile cele mai problematice acum: finantele si economia. Noi suntem de acord cu aceasta desemnare ", a precizat liderul uniunii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea