Social

# reactie boureanu # ioana boureanu # scandal boureanu #cristi boureanu

Reactia lui Boureanu la imaginile in care isi taraste fiica pe asfalt. Se ingroapa tot mai rau!

Cristi Boureanu este acuzat de rele tratamente aplicate minorului, ceea ce presupune un dosar penal si o ancheta serioasa in care si-ar putea chiar pierde drepturile parintesti in cazul Ioanei, fiica sa adolescenta. Chiar si asa, fostul politician nu pare sa regrete nici corectia aplicata, nici faptul ca a apelat la violenta sa o culeaga de pe strada pe Ioana. 

Un video in care Cristi Boureanu, impreuna cu un alt barbat, despre care s-a vorbit ca ar fi bodzguard, fug dupa Ioana, dupa care o prind si o tarasc spre masina a fost dat publicitatii ieri de catre cancan.ro

Politicianul si-a recunoscut fapta si a sustinut ca i se pare normal ca o ia acasa si sa nu o lase sa bea pe marginea drumului. "Am declarat la poliţie, am încercat să o iau acasă. Am ridicat-o, am târât-o, n-am nimic de comentat. Deci, decât să te târască părinţii acasă, mai bine să te lase să bei pe marginea drumului. Dacă asta e concepţia statului român, e superb, n-am niciun fel de problemă. Eu nu sunt de acord cu ea şi îmi asum", a declarat Cristi Boureanu la Observator.

De asemenea, a aparut o inregistrare in care Boureanu, nervos, tipa la fiica lui si ii adreseaza cuvinte grele. Cu toate acestea, fostul deputat a declarat ca ii pare rau ca nu a luat-o pe Ioana la el dupa divortul de prima sa sotie si ca nu a decazut-o complet din drepturile parintesti pe aceasta, sugerand ca parte din comportamentul adolescentei se datoreaza proastei influente a mamei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea