Social

#clor apa robinet #apa nova #apa robinet

Reactia Apa Nova dupa mirosul puternic de clor al apei din Capitala!

Bucurestenii se plang ca apa de la robinet are un miros puternic miros de dezinfectant si cer explicatii  Apa Nova sustinand ca le este pusa sanatatea in pericol.

Astazi, Apa Nova a dat publicitatii un comunicat de presa in care le explica bucurestenilor mirosul neplacut al apei de la robinet!

“Ca urmare a topirii bruste a depunerilor de gheata si zapada, cu efect de spalare a suprafetelor atinse, s-a produs o incarcare mai mare a raurilor Arges si Dambovita. Deprecierea temporara a calitatii apei raurilor a fost compensata prin masuri de tratare. Niciun parametru de calitate al apei potabile produse nu a depasit limita legala. 

In plus, pe langa monitorizarea online (continua 24h/24) in puncte strategice ale sistemului de alimentare cu apa potabila, se efectueaza zilnic analize de probe prelevate din retea. Rezultatele nu indica depasiri ale valorilor parametrilor de calitate a apei potabile. Ultimele analize au fost efectuate astazi, 30 ianuarie 2019.

Efectul mirosului de clor rezidual resimtit de consumatori este in scadere inca din data de 29.01.2019 si va disparea in dupa amiaza zilei de astazi”, se specifica in comunicatul Apa Nova.

Bucurestenii au anuntat inca de ieri problemele cu apa. “Macar de ne-ati fi anuntat si pe noi cumva.ca sunt probleme ,asa nu ne-am pune sanatatea in pericol! PS:in militari!”, “Mie mi se pare ca are gust si miros de soda, nu de clor... si chiar persista mirosul indiferent cat de parfumat de sapunul”, “In 36 de ani nu a mirosit apa niciodata asa, ceva nu este ok si trebuie sa ne spuneti”, “ Este strigator la cer, in Militari apa are un miros medicamentos si nu ne dati niciun raspuns oficial... fiecarei persoane care suna ii spuneti variante diferite... Nici nu se poate face dus, de spalat pe par nu mai zic ca mi-e si frica sa ma spal, daca speli vasele, acestea put a clor...intelegem daca ati gresit dar macar spuneti-ne la ce sa ne asteptam.. e ok apa? Putem face dus chiar daca pute intr-un hal fara de hal?”

“Hei, nu ne-am nascut ieri, nu ne spuneti ca e prima data in 30 de ani cand depunerile de gheata si zapada afecteaza raurile Arges si Dambovita! Niciodata (repet, NICIODATA) apa nu a putit in halul asta. Voi intelegeti ca apa nu se poate folosi? Intelegeti ca nu putem sa ne spalam nici pe maini cu apa asta imputita?”

"Apa Nova Bucureşti sa consumati voi apa de la robinet! Si hainele spalate miros ingrozitor...nu am curaj sa gust asa ceva.Pana atunci sa lasam robinetii deschisi ca sa se duca toata apa "tratata in parametri" sa va umflam facturile? Cat o sa dureze situatia asta?”


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea