Social

#pdl #constanta #partid

Razvratitii din PD-L Constanta se intalnesc la Consiliul de Coordonare Judetean

Razvratitii din PD-L Constanta se intalnesc astazi la Consiliul de Coordonare Judetean, care are loc fara a fi recunoscut de actuala conducere a organizatiei judetene. Fostii membri ai PD-L sustin ca au fost exclusi pe nedrept si discuta posibilitatea de a fi reprimiti in partid.

Mai multi membri exclusi, carora li s-au alaturat consilieri judeteni si locali alesi, precum si primari, au anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca au strans peste o treime de semnaturi de la filialele PD-L din judet ,necesare pentru convocarea Consiliului de Coordonare Judetean (CCJ) Extraordinar, care a fost programat pentru atazi. In cadrul intrunirii se va desemna o noua conducere interimara a filialei judetene si vor fi analizate rezultatele alegerilor locale.

Ei considera ca acest CCJ, la care sunt asteptati o mie de delegati, este singurul for ale carui decizii au caracter de lege in organizatia judeteana. Protestatarii mai sunt de parere ca toate excluderile de pana acum sunt nestatutare.

Referitor la CCJ de astazi, liderul interimar Ion Popescu a declarat, vineri seara, ca intrunirea nu este convocata statutar si deci este lovita de nulitate . “Nu este un CCJ, e o intalnire de socializare. Nu au depus un convocator semnat de 1/3 din presedintii filaielor, nu au anuntat ordinea de zi si nu au invitat presedintele Biroului Permanent Judetean (BPJ) sa participe la intrunire . Indiferent de numar participantilor, vom analiza, saptamana viitoare, in BPJ, aceasta situatie”, a precizat Ion Popescu.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea