Social

#deces fiu Razvan Theodorescu #Razvan Theodorescu #Vladimir Theodorescu

Razvan Theodorescu, in doliu! Fiul academicianului a murit din cauza unei muscaturi de vipera!

Drama in familia fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu! Fiul sau a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta a familiei, in judetul Arges. Legisti nu au stabilit cauza exacta a mortii, insa una dinre variante ar fi muscatura de vipera. 

Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, gasit luni fara suflare de menajera in casa de vacanta din comuna argeseana Corbeni. Moartea subita ridica mari semne de intrebare, “inca nu-mi explic de ce si cum a fost posibil. Ultima data am vorbit cu el duminica, pe la ora 13-14.

Fusese la munte, sa vada niste niste proprietati. Mersese ceva mai mult prin padure. Mi-a spus ca are febra, iar asta i se parea ciudat, fiindca nu era nici macar racit. A spus la un moment dat ca banuieste ca l-ar fi muscat un sarpe, desi, de vazut, mi-a zis clar ca nu l-a vazut. I-am sugerat sa mearga la Curtea de Arges, la spital... N-a luat foarte tare in seama starea aia de rau, mai ales ca era un om puternic, nu ceda oricum, la orice. Cu toate ca i-a trecut prin cap ca e posibil sa-l fi muscat ceva, sunt absolut sigur ca nu s-a gandit nicio clipa ca niste venin l-ar putea rapune. Asta daca a fost vorba de sarpe. Asteptam acum sa vedem ce spune Medicina Legala”, a declarat, pentru Adevarul, Sorin Pavel, prietenul lui Vladimir Teodorescu, potrivit Adevarul.ro.

Statisticile arata ca 68%-80% din muscaturile de sarpe apar la persoane care prin proprie decizie ating serpi si sunt imprudente.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea