Social

#secretari stat #sef anofm #sef casa pensii #razvan murgean #vasile blaga

Razvan Murgeanu, secretar de stat in ministerul lui Blaga

Viceprimarul Capitalei Razvan Murgeanu a fost numit de catre premierul Emil Boc in functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii , Silviu Bian a fost numit presedinte al ANOFM, iar Domnica Doina Parcalabu, presedinte al Casei Nationale de Pensii.

Printr-o serie de decizii publicate sambata in Monitorul Oficial, premierul Emil Boc a numit in functie 18 secretari de stat, precum si un consilier de stat in aparatul vicepremierului. Totodata, au fost numiti doi vicepresedinti ai ANAF, cu rang de secretar de stat si presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca si presedintele Casei Nationale de Pensii.

Astfel, viceprimarul Razvan Murgeanu a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, numele sau fiind vehiculat de mai multa vreme pentru preluarea acestei functii. Silviu Bian a fost numit presedinte cu rang de secretar de stat la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fotei de Munca, iar Domnica Doina Parcalabu, presedinte cu rang de secretar de stat la Casa Nationala de Pensii . La ANAF, Boc i-a numit pe Dragos George Bogdan si Mihai Gogancea Vatasoiu, vicepresedinti cu rang de secretar de stat, si i-a eliberat din functie pe Eugen Ciorici si serban Pop.

Vladimir Manastireanu ocupa functia de consilier de stat in aparatul vicepremierului Dan Nica. Premierul a semnat si deciziile de numire ale altor secretari de stat. Astfel, la Ministerul Muncii, Boc i-a numit pe Dumitru Nicu Comoiu, Alexandru Petru Fratean, Mariana Nedelcu si Marius Lazar. La Ministerul Turismului , a fost numit Sorin Munteanu, la Ministerul Economiei, secretari de stat sunt Tudor serban si Claudiu Stafie. in Ministerul Educatiei, au fost numiti secretari de stat Iulia Adriana Oana Badea si Augustin Constantin Mitu.

La Ministerul Comunicatiilor, secretar de stat este Costel Topcian, iar la Ministerul Mediului Dan Carlan. In Ministerul Transporturilor, au fost numiti secretari de stat Pistru Popa Eusebiu Manea si Constantin Dascalu. Dan Tataru este secretar de stat in Ministerul Apararii (Georgeta Ionescu a fost eliberata din functie), Costea Romulus Doru, este secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe (Raduta Matache a fost eliberata din functie), iar Cristian Anton Irimie si Aurel Nechita sunt secretari de stat in Ministerul Sanatatii.

Dumitru Nicu Cornoiu, membru PSD, este fostul director al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Valcea, iar Alexandru Fratean, inginer, este seful filialei PSD Mures, in timp ce Marius Lazar, este presedinte interimar al organizatiei PSD Arad si secretar executiv al PSD. Mariana Nedelcu a fost candidat al PD-L pentru Camera Deputatilor in sectorul sase. Silviu Bian, membru PD-L Alba, a mai fost presedinte al Agentiei Nationale a Fortei de Munca in timpul guvernului Tariceanu I, functie pe care a trebuit sa o paraseasca dupa scoaterea PD de la guvernare.

Domnica Doina Parcalabu a fost Director Executiv al Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti. Tudor Serban este fostul director al companiei Electrica si a candidat din partea PD-L pentru un post de senator in sectorul 2. Constantin Claudiu Stafie este om de afaceri si fostul director PD-L de campanie electorala la alegerile locale si parlamentare.

Constantin Dascalu, este deputat PD-L, vicepresedinte al PD-L Dolj, a mai detinut functia de secretar de stat la Transporturi in guvernul Tariceanu I, Dan Tataru este om de afaceri si consilier judetean al PSD Bacau, iar Doru Costea a condus Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa ONU de la Geneva, precum si misiunea Ambasadei Romaniei la Cairo si la Kuweit. Cristian Anton Irimie este medic si a fost candidat PD-L la Suceava, a fost primul in colegiul sau, dar nu a obtinut si mandatul.

Aurel Nechita a fost deputat PSD, iar Pistru Popa Eusebiu Manea este consilier judetean al PD-L Arad. Costel Topcian a fost candidat PSD Buzau la alegerile parlamentare. Augustin Constantin Mitu a candidat din partea PSD Prahova la alegerile parlamentare, iar Iulia Adriana Oana Badea este prim-vicepresedinte al Organizatiei Nationale a Femeilor Democrat-Liberale si fost consilier personal al Ministrului Educatiei si purtator de cuvant al MEC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea