Social

Razvan Murgeanu il ataca pe Sorin Oprescu

Viceprimarul Razvan Murgeanu l-a atacat pe candidatul independent la primaria generala, Sorin Oprescu, spunand despre acesta ca isi exprima opiniile despre problematica primariei printr-o betie de cuvinte fara sa spuna nimic concret .

Declaratia a fost facuta la o dezbatere publica pe tema strategiilor manageriale din cadrul Institutiilor Publice, la care au participat studenti in Administratie Publica din mai multe universitati bucurestene."Domnul Oprescu, in afara acestui limbaj colorat nu a spus nimic, n-a raspuns nici ce, nici de ce, nici cum si nici cu ce.

Intelegeti-ma, pentru ca sunt totusi un om avizat, sunt de atatia ani in administratie si stiu ce vorbesc. Este deranjant ca un om se prezinta in fata unui electorat fara sa spuna nimic concret. Sa incercati sa decelati simpaticul in administratia publica de profesionist", a declarat Murgeanu.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea