Social

#razvan lucescu #frf #echipa nationala #selectioner

Razvan Lucescu despre nationala: "Stiu la ce m-am inhamat"

Noul selectioner al echipei nationale, Razvan Lucescu , a declarat ca stie cat de mare este responsabilitatea pe care a acceptat-o.

"N-as fi putut refuza nationala . Este o chestiune de mandrie si sunt convins ca mi-am luat o mare responsabilitate. E o responsabilitate uriasa, nu mi-am imaginat atunci cand m-am apucat de aceasta meserie ca voi fi la nationala la numai 40 de ani. E clar pentru toata lumea ca nationala trebuie sa mearga la Campionatul European din 2012.  Am o mare responsabilitate. Se poate spune ca vin si cu inima, vrem sa le redam suporterilor bucuria. Vom face tot ce este omeneste posibil sa se intample asta", a declarat Razvan Lucescu, citat de Realitatea.net.

Dupa validarea in functia de selectioner al Romaniei de catre Comitetul Executiv, Razvan Lucescu a discutat si cu tatal sau despre numirea la nationala, dar pe scurt, doar dupa numirea in functie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea