Social

#lituania #romania #fotbal #razvan lucescu #antrenor

Razvan Lucescu a selectionat sapte stranieri pentru meciul cu Lituania

Au inceput pregatirile pentru meciul Lituania - Romania. Selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu, a anuntat astazi numele jucatorilor romani legitimati la cluburi din strainatate care au fost convocati pentru meciul de pe 6 iunie.

Pentru primul sau meci din postul de selectioner al Nationalei de fotbal a Romaniei, Lucescu Jr a convicat sapte stranieri: Cristian Sapunaru ( FC Porto ), Mirel Radoi (Al-Hilal), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano ), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Mihai Nesu ( FC Utrecht ), Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart), dupa cum noteaza Realitatea TV.

In urmatoarele zile antrenorul tarii noastre va anunta si numele jucatorilor din campionatul Romaniei care vor juca cu Lituania.


Meciul Lituania – Romania, contand pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial 2010, va avea loc pe 6 iunie, la Marijampole.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea