Social

#razie politie #razie taximetristi #amenzi taximetristi

Razie in randul taximetristilor

Peste 500 de politisti din Directia Rutiera si Directia de Politie Transporturi din cadrul IGPR au desfasurat, vineri, la nivel national, o ampla actiune de verificare a activitatilor de taximetrie din zona garilor si aeroporturilor si garilor.

In urma controlarii a 2.266 de taxiuri, politistii au constatat sapte infractiuni, dintre care cinci la regimul circulatiei si doua de natura economico-financiara.

De asemenea, au aplicat 796 de sanctiuni contraventionale, dintre care 113 pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul de persoane in regim de taxi si 665 pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice.

Politistii au retinut 16 permise de conducere. Au fost retrase 60 de certificate de inmatriculare, dupa ce s-a constatat ca unele masini erau dotate cu dispozitive neomologate, iar altele prezentau defectiuni tehnice.

Au mai fost retinute placutele de inmatriculare a patru autovehicule inscriptionate taxi.

Sursa foto: finatistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea