Social

Razboiul imparatului cu sine insusi

Putina lume isi mai aduce aminte de acea nunta fara lautari cand Traian Basescu a reusit sa inghita ca pe o stridie partidutul lui Magureanu fara greturi , fara varsaturi si fara sa fie nevoit sa stoarca pe dansul vreo lamaie.
 
S-ar putea spune ca pradaciunea a fost cu voie de la politie, fiindca dom’ profesor a acceptat cu seninatate sa ramana orfan de sedii si de baietii cu ochi albastri in schimbul unei delicioase imunitati de cursa lunga. Ca un inrait jucator de table ce-si inchipuie ca si la sah poti castiga dand cu babaroasele, Traian Basescu si-a incercat norocul si cu PNL.

Cand l-a insfacat pe Tariceanu sub podul prabusit peste Alianta D.A., langa Buzau, parea ca crocodilul n-o sa prea stea la negocieri cu caprioara impala. Or, in loc de o secventa din Animal Planet, premierul ne-a servit cu o scena biblica de zile mari, liberalul Iona iesind dupa patru ani din burta carnasierului in pas de tarantela, spulberand mitul dambovitean conform caruia fraierul e condamnat din nastere sa calce in scuipatul smecherului si sa ceara tot el scuze.

Cronicarii care i-au cantat prohodul lui Moliceanu ar trebui sa-si revizuiasca mataniile, caci, ne place, nu ne place, si calare pe bicicleta, si pe jos, Tariceanu e la ora asta mai tare decat Basescu.


Dupa dezastrul votului uninominal ce le-a picat baronilor locali ca un maieu cu burta si dupa ce a demonstrat ca nici cu tirbusonul nu mai poate scoate masele populare in strada, presedintele Romaniei pare atins de fandacsia acelui imparat chinez care, obsedat de comploturi, cand s-a zarit in oglinda a chemat garda sa-l omoare pe intrus.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea