Social

Razboiul Iliescu-Vanghelie continua

Conflictul dintre presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si "catindatul" Marian Vanghelie a evoluat luni, cu un nou episod. Daca la inceputul campaniei electorale, cand nu se stia daca Oprescu va candida sau nu din partea PSD animozitatile dintre cei doi au reizbucnit cu reprosurile actualui primar al sectorului 5 si cu replica lui Iliescu cum ca nu ar "comenta prostia", modelul a fost urmat si la inceputul acestei saptamani.

Desi vicepresedintele Cristian Diaconescu a fost declarat reprezentantul oficial al formatiunii in cursa pentru fotoliul de primar al Bucurestiului, acesta se simte frustrat ca nici nu a inceput campania electorala si liderii importanti l-au si lasat singur.

In timpul sedintei de luni a Biroului Permanent National al formatiunii,Iliescu si Vanghelie s-au atacat din nou, reciproc. Marian Vanghelie le-a reprosat liderilor partidului ca reprezentatul din cursa pentru Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, nu beneficiaza de suficienta sustinere din partea conducerii PSD. In replica, Iliescu i-a raspuns primarului sectorului 5 ca isi "torpileaza pozitia in PSD" daca se mai ia de el, informeaza Gardianul. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea