Social

Razboi rece intre Diana Lascarescu si Camelia Sucu

Cu o zi inainte de ziua ei de nastere, Camelia Sucu a primit un raspuns de la Diana Lascarescu la interviul pe care l-a dat recent in revista Tango, interviu in care a vorbit despre cat de mult a suferit cand a aflat din presa ca sotul ei va avea un copil cu o alta femeie.

De ziua ei de nastere, adica miercuri, Camelia Sucu a fost invitata in emisiunea "Nasul", unde a vorbit despre greutatile cu care s-a confruntat in cei doi ani de cand se afla in proces de divort. Cu o zi inainte, sotia patronului Mobexpert (ocupa primul loc in top Capital 100 femei de succes) a aflat tot din paginile ziarelor, chiar de la Diana Lascarescu, insarcinata in sase luni, ca barbatul cu care a impartit bune si rele timp de 18 ani va avea baiatul pe care el i-a spus de Craciun ca si l-ar dori.

BAIATUL LU' TATA

Actuala iubita a lui Dan Sucu a dat un interviu in care a anuntat fericita ca ii va darui viitorului ei sot un baietel, care se va numi Dan Matei Sucu, la fel ca tatal lui. Si inca o veste din partea vedetei TVR 2 pentru Camelia Sucu, care spunea in urma cu doar cateva zile ca a sperat pana de curand ca barbatul ei sa se intoarca acasa: Dan se va recasatori imediat dupa finalizarea divortului.

O NOUA VIATA

"Este un lucru minunat sa aduci pe lume un copil", a declarat Camelia Sucu in emisiunea de la B1 TV. "Dar ar trebui ca asa ceva sa se intample intr-un cadru linistit, relaxat", s-a referit femeia de afaceri la graba sotului ei de a-si reface viata alaturi de Lascarescu, inainte de incheierea divortului, chiar daca acesta este anevoios din cauza imperiului financiar pe care il au de impartit.

UN DAR DE SUFLET

Fara a face trimiteri directe la noua iubita a sotului ei, Camelia a declarat ca s-a maritat cu Dan Sucu din dragoste, pe cand erau inca in facultate, pentru ca atunci nu era loc de alte interese. Camelia a primit un dar de suflet din partea fiicelor sale, Ioana, 19 ani, si Cristina, 15 ani, care au intrat in direct la "Nasul" pentru a-si imbarbata mama: "Te iubim. O sa fim mereu alaturi de tine, indiferent de ce se va intampla".

LA UN PAS DE RIVALA

Mobexpert s-a aflat pe lista sponsorilor galei UNICEF, desfasurata miercuri seara la Muzeul National de Arta. Camelia Sucu a fost si ea prezenta la evenimentul la care a venit si Diana Lascarescu alaturi de Dan Sucu , insa au stat la mese diferite si nu s-au bagat in seama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea