Social

Razboi civil la Sevilla

Vedeta echipei din Sevilla, Joaquin, l-a infruntat pe antrenorul Serra Ferrer in fata colegilor, stirnind un conflict in cadrul lotului. Altfel, din echipa spaniolilor vor lipsi la Bucuresti nu mai putin de sapte jucatori.

Cu doua zile inaintea primului meci cu Steaua din optimile Cupei UEFA (joi, ora 19.00, TVR 1) spaniolii de la Betis incearca sa-si rezolve problemele si disputele din cadrul lotului, impartit in doua: antrenorul Lorenzo Serra Ferrer pe de-o parte, iar jucatorii de cealalta. Parcursul slab din acest sezon in campionat, unde ocupa doar locul 15 din 20 de echipe, a facut ca situatia sa fie destul de tensionata, tehnicianul neezitind sa-si acuze elevii, cum a facut dupa ultimul meci pierdut , duminica, cu Getafe. Cel care a dat insa tonul a fost chiar vedeta Joaquin, care l-a infruntat pe antrenor in fata colegilor: Mister, se pare ca la infringeri este vina noastra, iar la victorii este meritul tau. Coechipierii l-au sustinut pe Joaquin, punind la indoiala, in fata jurnalistilor, inclusiv capacitatea lui Ferrer de a pregati o echipa. Misiunea de a impaca partile i-a revenit lui Assuncao, care a incercat sa medieze conflictul. Trebuie sa rezolvam aceasta problema in vestiar, nu sa apara diverse declaratii jignitoare in presa, a precizat Assuncao, sustinut de conducerea clubului.

Opt absenti

Pe de alta parte, Lorenzo Serra Ferrer se confrunta cu o alta problema, la fel de grava, care insa exista de luni bune - o lista impresionanta de indisponibili. Astfel, la meciul cu Steaua, antrenorul nu se va putea baza pe opt jucatori: Ricardo Oliveira, Marco Assuncao, Lembo, Oscar Lopez, Israel, Miguel Angel si Fernando - accidentati , plus portarul Pedro Contreras - suspendat.

Pericole spaniole

Marius Lacatus, presedintele Stelei, a precizat ca, in ciuda parcursului slab, Betis are un lot valoros si ca ros-albastrii au de ce sa se teama: Betis are jucatori de calitate, care pot decide un meci. Sint convins ca Betis are jucatori pe care si i-ar dori orice mare echipa din Spania si din Europa. Idolul suporterilor din Ghencea a prezentat insa si armele pe care se bazeaza Steaua in dubla confruntare: Nu am mai vindut nici un jucator. Ceea ce ne intereseaza este munca in grup si disciplina tehnico-tactica. Formatia lui Olaroiu a fost laudata de fostul trabajador al lui Dinamo, Esteban Vigo: Steaua este o echipa care lupta si munceste. Stelistii joaca de mult timp impreuna si asta le da forta. Jucatorii stelisti considera ca Betis este o echipa de batut. Eu sint nelinistit ca am jucat noi slab cu Heerenveen. Daca o sa jucam ca in Olanda, avem o sansa, a declarat Radoi, in timp ce Iacob a precizat: Nu este o echipa de temut, trebuie sa fim circumspecti.

Conturi pline impotriva nemtilor

Din acest moment, orice echipa poate sa viseze ca poate merge inainte, este ideea cu care giulestenii pornesc inaintea meciului cu SV Hamburg, din optimile Cupei UEFA, o premiera pentru formatia de linga sine. Tot o premiera pare a fi si atmosfera din jurul echipei antrenate de Razvan Lucescu, pina mai deunazi macinata de scandaluri interne. Lucrurile in acest moment sint asezate si sper sa nu fie doar de suprafata. De aceasta data, jucatorii simt semnale bune din toate partile, de la conducere, fani si presa, a declarat ieri Lucescu jr. Cu toate acestea, tehnicianul din Giulesti nu a evitat sa-l atace indirect pe patronul George Copos, un adept al compararii bugetului Rapidului cu al echipelor pe care le intilneste. Din punctul meu de vedere, bugetul nu a contat niciodata. Pe teren sint 22 de jucatori. Doar unele persoane care se pricep sau nu la fotbal pot spune acest lucru, a completat antrenorul care, in perspectiva meciului de joi, cu Hamburg, nu va conta pe Marius Maldarasanu , accidentat, dar il va avea pe banca de rezerve pe Viorel Moldovan. In ceea ce priveste jucatorii, care ieri si-au primit primele pentru eliminarea Herthei Berlin, cuvintul de ordine este mobilizarea. Nu ne este teama de nici un adversar. Hamburg porneste cu prima sansa, pentru ca vine dintr-un campionat puternic. Dar avem si noi sansa noastra, sintem mobilizati si increzatori ca putem merge mai departe, a sustinut atacantul Daniel Niculae . Meciul de joi, de la ora 17.00 (Antena 1), va fi arbitrat de o brigada din Grecia, avindu-l la centru pe Kyros Vassaras . (F.D.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea