Social

#ratb #greva #taxi

RATB te despagubeste daca ai luat taxiul in timpul grevei

Bucurestenii cu abonament RATB, care au suferit pierderi din cauza grevei spontane a soferilor, vor fi despagubiti daca au pastrat bonul fiscal al calatoriilor cu taxiul.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va trebui sa-i despagubeasta pe cetatenii din capitala care au cumparat abonament si s-au trezit fara posibilitatea de a folosi transportul in comun de 1 aprilie.

Greva a fost ilegala, potrivit avocatului Gheorghe Piperea , motiv pentru care RATB trebuie sa-si despagubeasca clientii pe care i-a privat de serviciile platite in avans.

Te poti duce cu bonul fiscal la RATB, pentru a depune o cerere scrisa pentru decontarea calatoriei pe care ai fost nevoit sa o faci in absenta autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor. 

In cazul in care RATB nu rezolva satisfacator cererile de despagubire , bucurestenii se pot adresa la Protectia Consumatorului.

"Cei care au abonamente si nu s-au putut deplasa se pot adresa in scris RATB pentru a solicita despagubiri vizavi de neplacerile pricinuite. Daca nu vor primi un raspuns care sa-i multumeasca, pot face o sesizare catre noi si vom gasi o varianta ca respectivii sa primeasca despagubiri", a explicat Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC, citat de Realitatea.net.

 

Citeste si

Greva de la RATB a luat sfarsit! Angajatii vor relua lucrul in aceasta seara

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea