Social

#suporteri #national arena #ratb #stadionul national # meci romania franta #mijloace de transport

RATB suplimenteaza numarul mijloacelor de transport in ziua meciului Romania-Franta

RATB a anuntat ca va suplimenta, marti, numarul mijloacelor de transport in comun cu 210 vehicule, in vederea asigurarii deplasarii suporterilor care si-au cumparat bilete la meciul Romania-France, ce va avea loc la National Arena , incepand cu ora 21.30.

Vor fi puse la dispozitie 120 de autobuze, 50 de tramvaie si 40 de troleibuze, toate avand afisata inscriptia "Cursa speciala".

RATB informeaza ca, pentru evitarea actelor de vandalism , mijloacele de transport sunt dotate cu dispozitive de monitorizare video. In ziua evenimentului, calatoriile pe toate mijloacele de transport RATB se vor efectua pe baza legitimatiei de acces pe stadion.

Tot pe baza aceleiasi legitimatii, pentru continuarea calatoriei de la terminalele Piata Unirii , Vasile Parvan si Piata Sfanta Vineri spre alte zone, calatorii vor putea utiliza autobuzele liniilor de transport de noapte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea