Social

#cartela #bilet #automat #ratb

RATB scumpeste biletele si instaleaza automate

Regia Autonoma de Transport Bucuresti vrea sa instaleze in capitala 15 automate pentru eliberarea biletelor si cartelelor pentru transportul in comun pana la sfarsitul anului.

Cele 15 automate sunt doar inceputul. Daca testul este un succes, RATB ar putea continua inlocuirea ghiseelor de bilete cu automate in intreaga capitala.

"Luna aceasta vom publica anuntul de licitatie pentru achizitionarea de automate. Licitatia va fi una internationala si pentru inceput vom achizitiona doar 15 aparate. Nu stiu inca la cat se va ridica investitia, fiindca suntem in faza de documentare. Cele 15 aparate vor fi montate in zonele de solicitare maxima, cum ar fi aeroportul, gara, malluri, magazinul Unirea etc", a explicat directorul general al RATB, Gheorghe Aron, pentru Gandul.

Aron a anuntat si un proiect de scumpire a biletelor de calatorie de la 1,3 lei la 1,5 lei. Pretul poate sa fie crescut doar cu acceptul consilierilor municipali. Seful RATB spera ca, in viitorul apropiat, biletele RATB sa poata di intrebuintate pentru a circula si cu metroul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea