Social

#bilete #ratb #preturi #bucharest city tour # autobuze turistice

RATB reintroduce autobuzele turistice Bucharest City Tour. Iata programul si cat costa un bilet

De la 1 mai, Regia Automa de Transport Bucuresti va reintroduce autobuzele double decker pe linia turistica Bucharest City Tour.

Autobuzele turistice Bucharest City Tour vor circula intre orele 10.00 si 22.00 si vor avea un traseu ce se intinde pe o lungime de 15,4 kilometri. Acestea vor opri in 14 statii, iar intregul traseu turistic ca dura aproximativ 50 de minute in functie de conditiile din trafic.

Cele 14 statii vor fi la Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei, potrivit datelor furnizate de RATB.

In ceea ce priveste tarifele, acestea vor ramane la fel ca anul trecut: 25 de lei/card pentru adulti si 10 lei/card pentru copiii cu varste curprinse intre 7 si 14 ani. Copiii mai mici de 7 ani, care trebuie obligatoriu sa fie insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit.

Cardul de calatorie pentru autobuzele Bucharest City Tour va fi valabil 24 de ore de la prima validare si se va putea achizitiona din autobuzele turistice.

Sursa foto: i-tour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea