Social

#protest ratb #greva RATB #conducere #ratb #coruptie

RATB, proteste impotriva coruptiei si a mafiei

RATB protesteaza astazi in fata sediului DNA si in fata Regiei. Angazatii RATB sunt nemultumiti de "fenomenul de tip mafiot din RATB", ce sunt intretinute de Primarie, Guvern, partidele politice si Justitie.

Angajatii RATB mai sunt nemultumiti de subfinantarea Regiei, managmentul neperformant al conducerii, vehiculele defecte, lipsa pieselor de schimb pentru repararea acestora, lipsa echipamentelor de protectie, lipsa conditiilor minime de igiena, potrivit libertatea.ro

Angajatii RATB spun ca protestele sunt determinate de: "abuzurile, coruptia si mafia care sufoca institutiile statului roman, abuzurile si coruptia din partidele politice care numesc conducerea RATB, abuzurile si coruptia din Justitie care nu finalizeaza dosarele aflate pe rol, abuzurile si coruptia din Guvernul Romaniei care nu opreste mafia organizata din RATB, abuzurile si coruptia din Primaria Municipiului Bucuresti, care numeste conducerea RATB si întretine fenomenul de tip mafiot din RATB", potrivit News.ro.

Sursa foto: psnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea