Social

# incidenta bucuresti # incidenta cazuri coronavirus #incidenta coronavirus # incidenta cazuri covid #incidenta cazuri

RATA INFECTARILOR! Bucurestiul si doua judete, in scenariul rosu! Care este incidenta cazurilor

Noi cifre au fost anuntate astazi, 26 aprilie, de autoritati, privind incidenta cazurilor de coronavirus. Potrivit cifrelor, Capitala si inca doua judete sunt in scenariul rosu. Cu toate aceste, incidenta se apropie incet, dar sigur de scenariul galben. 

 

La nivel national, incidenta cazurilor de Covid a scazut la 2,18 cazuri la mia de locuitori, fata de 2,96 de cazuri, cat inregistra in urma cu o saptamana.

Sunt vesti bune pentru judetul Iilfov si pentru Capitala, unde incidenta cazurilor a scazut sub 4 cazuri la mia de locuitori. Potrivit datelor transmise de autoritati in judetul Ilfov incidenta cazurilor a ajuns la 3,39 cazuri la mia de locuitori, in timp ce in Bucuresti incidenta este astazi de 3,46 de cazuri la mia de locuitori. In ultimele 24 de ore, in Capitala, au fost depistate pozitiv 275 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Bucurestiul si doua judete, in scenariul rosu! Incidenta cazurilor la mia de locuitori

  • Bucuresti – 3,46 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Cluj – 3,29 cazuri la mia de locuitori
  • Judetul Ilfov – 3,39 cazuri la mia de locuitori

La polul opus, in senariul verde, cu numarul cel mai mic de infectari, se afla judetele Bacau (1,33), Botosani (1,04), Buzau (1,23), Calarasi (1,20), Dambovita (1,10), Dolj (1,29), Gorj (0,52), Harghita (1,32), Ialomita (1,48), Iasi (1,31), Maramures (0,63), Mehedinti (1,21), Neamt (1,37), Olt (1,30), Satu Mare (1,14), Suceava (0,52), Tulcea (1,35), Vaslui (0,81) si Vrancea (1,10).

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de catre Directiile de Sanatate Publica, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetelor. Mai jos aveti graficul realizat in baza raportarilor primite de Centrul national de Conducere si Coordonare a Interventiei (CNCCI) de la Directiile de Sanatate Publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea