Social

Rat duce Sahtar spre titlu

Razvan Rat a marcat golul cu care echipa sa, Sahtar Donetk, a castigat meciul de pe teren propriu cu Vorskla-Neftegaz Voltava, scor 1-0, in etapa a 26-a din campionatul Ucrainei. Rat a fost integralist si a inscris in minutul 39. Pentru Sahtar, echipa antrenata de Mircea Lucescu, au mai jucat Cosmin Barcauan (integralist) si Ciprian Marica (titular, schimbat de Vorobei in minutul 57). Al patrulea fotbalist roman de la Sahtar, Favius Stoican, nu a fost convocat pentru acest meci. Cu patru etape inainte de final, Sahtar este lider, cu 68 de puncte, pe locul doi fiind Dinamo Kiev , cu 64 de puncte. Sahtar si Dinamo vor juca si finala Cupei Ucrainei

* Daniel Florea a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 0-0 in deplasare cu Metalist Harkov. Pentru Metalist, Iulian Danita a fost integralist si a ratat un penalty in minutul 83 * Cornel Buta a intrat in minutul 70 pentru Volin Lutk, 1-1 acasa cu Dnepr Dneprpetrovsk. Buta l-a inlocuit pe Gastin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea