Social

#rapid #cfr cluj #derby #fotbal

Rapidistii sunt pregatiti pentru duelul cu CFR Cluj

Rapidistii sunt pregatiti pentru vizita campioanei, insa oamenii lui Peseiro cred ca importanta duelului cu CFR Cluj nu trebuie exagerata! ''Mai sunt 32 de etape din Liga I, este doar un derby pe care vrem sa il castigam'', spune Elinton - portarul care a incuiat poarta giulestenilor in primele doua meciuri din campionat.

Rapidistii asteapta cu nerabdare sa dea piept cu detinatoarea titlului, iar golgeterul Spadacio nici nu concepe alt rezultat decat victoria.

"E un meci important, il vom trata ca pe un derby si ne dorim victoria si cele trei puncte" a declarat Juliano Spadacio.

Amenintarile venite din Ardeal nu i-au impresionat pe oamenii lui Peseiro.

"Suntem pregatiti, avem echipa valoroasa, jucatorii stiu ce au de facut, trebuie sa castige fiecare partida", a declarat Iuliu Muresan .

"E dreptul lor sa spuna asta. Vom fi unsprezece contra unsprezece , la fel ca si cu Bistrita sau cu Farul, si ne dorim sa castigam din nou", a declarat Elinton Andrade .

Andrade vrea sa incuie poarta si in fata campioanei, dar e convins ca nu se poate vorbi despre un meci decisiv in cea de-a treia etapa.

"Toata lumea spune ca e un duel pentru Liga Campionilor, dar mai e mult pana atunci. Au trecut doar doua etape, mai sunt inca treizeci si doua", a afirmat Andrade.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea