Social

Rapid puncteaza pe toate fronturile

Dupa ce a cules laurii europeni, Rapid a spart gheata si pe plan intern. Giulestenii nu s-au apropiat, in fata lui FC National, de prestatiile continentale, insa au punctat la eficienta, in penultimul minut rezerva Nicolae Grigore marcind pentru 1-0.

Rapid a jucat mai bine. Este o victorie meritata. Jocul a curs in favoarea Rapidului. Speram ca in finala Cupei sa ne dezmeticim, pentru ca altfel ajungem sa jucam pentru locurile 8-10, a recunoscut, la final, presedintele bancarilor, Constantin Iacov . Prima victorie din retur a avut darul de a-l multumi pe patronul George Copos, care considera ca giulestenii sint capabili sa lupte pe toate cele trei fronturi.

S-a vazut oboseala acumulata dupa aceste meciuri din trei in trei zile. In aceste conditii, 1-0 inseamna pentru Rapid un 5 sau 6-0. A fost foarte dificil, dar important e ca am cistigat. Meritam sa invingem pentru ca am avut 7-8-9 ocazii. Sint placut surprins de felul in care a jucat Rapid, a punctat vicepremierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea