Social

Rapid a pierdut trenul

Remiza cu Universitatea Craiova i-a indepartat definitv pe giulesteni de locul 1, dar si pentru pozitia secunda acestia vor tremura serios.

Veniti la Craiova fara patronul George Copos, alb-visiniii au inceput foarte bine partida, astfel ca in minutul 14 au reusit sa deschida scorul.

Cesinha a centrat de pe partea stanga, iar Boya a reluat in plasa din apropierea punctului de la 11 metri. Avantajul oaspetilor a tinut doar 10 minute, Costea reusind egalarea dupa o faza ciudata, in care mingea a fost atinsa si de centralul Augustus Constantin.

Repriza a doua a debutat insa si mai spectaculos. Intr-un duel pentru minge, Barboianu l-a tras de tricou pe Bozovic , iar acesta din urma a lovit cu cotul si a fost eliminat. In minutul 54, Costea a fost busculat de Marius Constantin, iar Craiova a primit o lovitura de la 11 metri. Coman s-a aflat insa in zi mare si a respins in bara penalty-ul executat de acelasi atacant.

Apoi, in minutul 72, Baird a marcat, dar golul a fost anulat pentru un presupus fault in atac al australianului. Pe final de meci insa, oaspetii puteau da lovitura, dar sutul lui Grigorie a fost slab, desi s-a aflat intr-o pozitie foarte buna. Inainte de meci, fanii celor doua echipe s-au batut ca in vestul salbatic , cei 150 de fani rapidisti facand cu greu fata asalturilor oltenilor.

Duelul a continuat si in tribunele stadionului din Parcul Romanescu, suporterii Universitatii fortand gardurile care ii imprejmuiau pe fanii rapidisti, pentru a se rafui cu acestia, insa jandarmii au intervenit si au folosit gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea