Social

Ranieri confirma plecarea sa

Claudio Ranieri a confirmat ca va parasi, la finele sezonului, formatia Chelsea, chiar daca echipa sa va reusi sa se califice in finala Ligii Campionilor sau sa cistige acest trofeu.

Intrebat, in cadrul unei conferinte de presa, daca obtinerea trofeului Ligii Campionilor i-ar asigura continuitatea la conducerea tehnica a formatiei Chelsea, Ranieri a raspuns ca nu, pentru ca destinul sau a fost deja "pecetluit".

Referitor la posibilul sau succesor , tehnicianul italian a declarat ca detine aceleasi informatii ca si presa. "Stiu cine este, ca si voi de altfel", a spus Ranieri, confirmind astfel zvonurile privind numirea in aceasta functie a antrenorului echipei FC Porto , Jose Mourinho .

Claudio Ranieri a precizat, de asemenea, ca se simte foarte bine in Anglia si ca si-ar dori sa antreneze in continuare o echipa din campionatul acestei tari.

In luna martie, presa britanica a anuntat ca tehnicianul italian a primit o oferta din partea clubului Tottenham , dar Ranieri a dezmintit aceasta informatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea