Social

#hd #high-definition #tvr #raluca turcan

Raluca Turcan confunda High-Definition cu Hunedoara, la discutiile despre TVR

Presedintele Comisiei de Cultura a Camerei Deputatilor, Raluca Turcan , a comis o gafa de amploare in timpul dezbaterilor pe marginea modificarii legii de functionare a TVR. Turcan , implicata in procesul de reformare a televiziunii publice, a confundat termenul "High Definition" (prescurtat HD, n.r.), cu prescurtarea oficiala a judetului Hunedoara.

Potrivit Inpolitics.ro, in timpul dezbaterilor de saptamana trecuta din Comisia de Cultura a Senatului, la care a participat si presedintele Comisiei din Camera, Raluca Turcan ar fi intrebat de ce a fost nevoie ca TVR sa infiinteze un post la Hunedoara: "De ce domnilor, imi puteti explica si mie de ce are nevoie Romania de un post TV Hunedoara, chiar asa am ajuns?"

Alexandru Sassu , directorul TVR, ar fi incercat sa ii explice ca nu exista un asemenea post, ci doar un studio teritorial la Deva, insa Raluca Turcan ar fi insistat cu intrebarea.

Mai tarziu, membrii comisiei au realizat ca Turcan se referea la postul TVR HD, care inseamna "TVR High Definition", adica transmisie de imagine de definitie inalta, neavand nimic de-a face cu abrevierea oficiala a judetului Hunedoara.

Update marti, 8 iunie: Raluca Turcan da in judecata inpolitics.ro

Deputata PD-L Raluca Turcan a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca va da in judecata site-ul Inpolitics.ro, pnetru afirmatiile facute la adresa ei.

"Am decis sa il actionez in judecata, pentru insulta, pe proprietarul site-ului inpolitics.ro, pentru ca a creat si difuzat stiri false despre activitatea mea. Afirmatia potrivit careia intr-o sedinta de la Senat as fi confundat televiziunea de inalta definitie cu judetul Hunedoara, este o minciuna si o inventie. Tot o minciuna este si dialogul purtat intre domnul Alexandru Sassu si mine, fiindca Alexandru Sassu nu a participat la intalnirea evocata." 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea