Social

#nadal #tenis #sportiv

Rafael Nadal, cel mai bun sportiv spaniol din istorie

Rafael Nadal a intrat in cartea de aur a sportului spaniol. Dupa ce a triumfat in catedrala tenisului mondial, pe iarba de la Wimbledon chiar in fata specialistului Roger Federer, Nadal a fost votat cel Mai mare sportiv din istoria Spaniei.

Spaniolii sunt in al noualea cer dupa triumful lui Rafael Nadal de la Wimbledon. Chiar daca au trecut cateva zile bune de la victoria istorica a regelui zgurii in fata numarului unu mondial, Roger Federer, ibericii continua sa-l elogieze pe Nadal.

Intr-un sondaj efectuat de cotidianul Marca, 42.000 de votanti l-au ales pe tenismenul de 22 de ani cel mai mare sportiv spaniol din toate timpurile. Nadal a invins chiar pe "proprietatea privata a lui Federer, iarba de la Wimbledon si catedrala tenisului mondial", titreaza Marca.

Spaniolul s-a luptat umar la umar cu celebrul ciclist Miguel Indurain, cistigator de cinci ori al Turului Frantei in anii '90, dar si cu alte nume grele precum pau Gasol sau Alberto Contador.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea