Social

#raed arafat #Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare #distinctii Raed Arafat

Raed Arafat va primi distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare de la statul francez

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, va fi recompensat de statul francez, joi, cu distinctia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, in cadrul unei ceremonii organizate la Resedinta Frantei din Bucuresti.

Distinctia ii va fi inmanata lui Raed Arafat de catre Philippe Gustin, ambasadorul Frantei in Romania, iar ceremonia se va desfasura incepand cu ora 18.00.

Raed Arafat este medic specialist de medicina de urgenta, roman de origine palestiniana, si a infiintat SMURD in Romania. In anul 2003, el a primit si Ordinul National "Pentru Merit" in gradul de Cavaler acordat de presedintele Romaniei din acea perioada, Ion Iliescu, pentru intreaga activitate stiintifica si de cercetare si pentru contributia sa extrem de importanta la dezvoltarea si promovarea tehnologiei informatiei si comunicatiilor in Romania.

In 2005, Raed Arafat a primit si de la presedintele Traian Basescu aceeasi distinctie in grad de Ofiter, pentru eforturile depuse in salvarea oamenilor la inundatii.

Sursa foto: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea