Social

#secretar de stat #ministrul sanatatii #raed arafat #atributii ministru

Raed Arafat va avea atributii de ministru al Sanatatii pana pe 9 decembrie

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, va prelua atributiile de ministru pana la data de 9 decembrie, fara sa ocupe efectiv postul de ministru, a declarat, luni seara, premierul Victor Ponta.

"Mi-a zis ca pana pe 9 decembrie este de acord sa ocupe aceasta functie. Va fi pana pe 9 decembrie, dupa care in noul guvern voi propune un alt ministru", a spus premierul la Antena 3. Ponta a precizat ca Arafat i-a transmis ca nu doreste sa fie numit in functia de ministru al Sanatatii.

Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, a demisionat luni de la conducerea Ministerului Sanatatii, prerogativele sale fiind preluate de Raed Arafat.

Demisia vine dupa ce saptamana trecuta Agentia Nationala de Integritate l-a acuzat pe Cepoi de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si infractiuni asimilate celor de coruptie, in calitate de fost director al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea