Social

# pacienti coronavirus #coronavirus #raed arafat #arafat #semnal de alarma

Raed Arafat: "Terapiile Intensive sunt pline!”

Raed Arafat a tras un semnal de alarma pentru romani, dupa de joi au fost anuntat alte 450 de cazuri de coronavirus, iar situatia pare sa nu se inbunatateasca.

 

Numarul mare de persoane contaminate si faptul ca oamenii ignora avertismentele autoritatilor si nu se protejeaza, l-a facut pe Raed Arafat sa treaga un semnal de alarma pentru romani. ”Terapiile Intensive sunt pline la Bucuresti! Lumea crede ca totul e perfect. Nu este!”, a spus Raed Arafat.

”Oamenii trebuie sa respecte regulile de distantare si de protectie. Pentru tineri, impactul bolii este mic, ei pot fi infectati, dar sa nu aiba simptome si sa transmita. Un tanar care nu mai poarta masca umbla peste tot, se intoarce acasa, il pupa pe bunicul, sta cu mama, sta cu tata. Este un vector de transmitere. Asta e problema pe care nu vor sa o inteleaga.

Nimeni nu e protejat, oricare dintre noi poate sa o pateasca. Stiti cum e chestiunea cu cancerul pe care nimeni nu-l crede pana nu are diagnosticul in fata? Si aici la fel! Spun ca nu exista virusul, nu cred in virus si totusi unii care nu au crezut s-au trezit intubati. Dar ei nu au crezut ca virusul exista”, a declarat Raed Arafat la un post TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea