Social

# prelungire stare de alerta #stare de alerta #raed arafat

Raed Arafat: starea de alerta, prelungita cu inca o luna

 

 

Raed Arafat a anuntat ca starea de alerta urmeaza sa fie prelungita cu inca o luna, incepand din 14 decembrie, cand expira cele 30 de zile de stare de alerta care sunt in vigoare acum.  

„Purtarea mastii si anumite masuri care sunt implementate acum si masurile sanitare vor ramane. Dar noi avem data de 14 decembrie, momentul in care vom prelungi starea de alerta si probabil ca acest lucru se va intampla in data de 14 decembrie, pentru urmatoarea luna. Vom avea o analiza cu INSP-ul si cu toata lumea asupra situatiei epidemiologice. Depinde daca continuam sa scadem sau crestem, dar la acest moment pot sa spun ca nu s-a discutat si nu exista intentii de noi restrictii. Putem sa sfatuim, putem sa explicam, dar sa venim sa spunem cuiva, in casa lui, ca n-are voie sa aiba mai multe persoane, exista limitari la acest aspect”, a spus Raed Arafat, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea