Social

# etapa de relaxare #coronavirus #raed arafat

Raed Arafat: “Nu va exista o noua etapa de relaxare”

Raed Arafat a declarat ca numarul mare de cazuri noi de coronavirus este o problema serioasa si nu se pune problema unei noi etape de relaxare in aceste conditii.

 

Nu ai cum sa vezi 555 de cazuri si sa vii sa spui ca o sa relaxam in plus! Haideti sa vedem ce urmeaza in urmatoarele zile. Pana acum, ceea ce este cert este ca trendul este crescator. Nu este descrescator, nici nu este stabil. Este un trend crescator. Toate datele arata acest lucru. In ultimele 14 zile am crescut, daca nu gresesc, cu vreo 30 si ceva la suta. Acesta este un semnal. Singura modalitate de a gestiona fara masuri restrictive, pe care stiu ca nu le vrea nimeni, este ca populatia sa fie cat mai cooperanta si sa respecte regulile care au fost recomandate si sa nu mai asculte toate prostiile care se vehiculeaza pe retelele de socializare”, a afirmat, miercuri seara, Raed Arafat”, a afirmat Arafat la un post de stiri..

“Am inceput sa vedem oameni, personaje, care nu au nimic cu medicina. Mai sunt si din medicina unii care combat ideea virusului, dar care sunt de specialitati care nu au nicio relatie cu partea aceasta, cu situatiile de urgenta, cu urgenta, cu virusologia, nici cu bolile infectioase”, a mai afirmat Arafat, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea