Social

#noi restrictii #coronavirus #raed arafat

Raed Arafat, noi restrictii daca nu scade numarul de cazuri zilnice

Raed Arafat a declarat ca in cazul in care numarul de infectari zilnice nu va scadea in urmatoarea perioada, vor fi luate noi masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.  

 

“Eu nu cred ca o sa ajungem la un platou pana nu vedem impactul noilor masuri pe care le avem, daca sunt aplicate corect de noi toti. Evaluarea reala asupra impactului acestor masuri are nevoie de 30 de zile, de doua cicluri de 14 zile, este parerea epidemiologilor. Daca nu ajungem sa avem un impact serios al acestor masuri urmeaza o reevaluare.

Asta scrie si in hotararea de Guvern. Daca la reevaluare se va considera ca sunt necesare si alte masuri, o sa vedem la momentul respectiv. Daca nu scade suficient intr-o luna inseamna ca masurile nu sunt suficiente si exista risc de crestere mai departe. Si atunci se impun si alte masuri. Se pot lua si alte masuri suplimentare in zonele care sunt afectate mai grav”, a declarat Raed Arafat la o televiziune de stiri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea