Social

# negationisti #raed arafat #mesaj #vaccinare

Raed Arafat, mesaj pentru negationisti: “Se condamna la moarte”

Secretarul de stat Raed Arafat care este implicat activ in combaterea pandemiei si in maratonul vaccinarii, atrage atentia asupra faptului ca cei care au dubii in ceea ce priveste pandemia si vaccinarea se condamna singuri la moarte. 

Raed Arafat a fost prezent astazi la Palatul Copiilor unde a participat activ la campania de vaccinare. Acesta s-a declarat incantat de faptul ca romanii vin in numar mare la vaccinare, insa i-a pus la zid pe cei care refuza vaccinarea.

“E un lucru extrem de bun. Le multumesc celor care vin la vaccinare, oamenii au inteles. Avem datoria sa facem acest lucru si sa ne implicam. E unica solutie ca sa nu se mai repete situatia de acum, unica solutie pentru a se proteja fiecare pentru viata lui.

Fiecare persoana care se vaccineaza face un pas inainte pentru toti. Daca eram vaccinati destui, nu erau necesare masurile care s-au luat. Se auto-condamna, daca e in stare grava si nu se interneaza, se condamna la moarte. Trebuie sa ajungi la spital inainte sa ajunga in stare grava.

Sunt mai multe tari cu care suntem in discutie pentru personal medical, ca Danemarca, Polonia. Italia ne da anticorpi monoclonali, Danemarca ne da concentratoare.”, a declarat Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea