Social

#raed arafat #stagna salarii #medici urgenta

Raed Arafat: Medicii de urgenta nu vor avea salarii mai mari

Medicii din sistemul de urgenta nu vor beneficia de cresteri salariale in 2009, pentru ca, in contextul crizei economice, una dintre prioritatile Ministerului Sanatatii va fi extinderea serviciului SMURD pe plan national , a precizat subsecretarul de stat Raed Arafat .

"In 2008, salariile personalului din sistemul de urgenta aproape s-au dublat si nu cred ca medicii au motive sa se planga acum de veniturile pe care le incaseaza, chiar daca anul acesta nu li se vor mai mari salariile", spune Arafat, informeaza NewsIn.

Pe de alta parte, subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii a mai spus ca nu se poate pronunta in ceea ce priveste majorarea salariala promisa sindicatului Sanitas .

"Preocuparea mea este sa dezvolt sistemul de urgenta si sa gestionez banii pe care guvernul ii va aloca acestui segment intr-un mod cat mai eficient", a mai spus dr. Arafat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea