Social

#amenintare cu moartea Raed Arafat #raed arafat #amenintare cu moartea

Raed Arafat, amenintat cu moartea! “M-am obisnuit”

Seful DSU, Raed Arafat este amenintat cu moartea. Acesta a primit un mesaj prin care este somat sa paraseasca de urgenta tara, altfel va fi omorat.

Barbatul care l-a amenintat pe Raed Afarat este un cunoscut conspirationist. Acesta a postat un mesaj socant pe Facebook, unde a declarat public ca il va ucide pe Raed Arafat. In acest moment Politia Romana face verificari in cazul barbatului.

Barbatul care a postat mesajul este un adept al teoriei conspiratiei, potrivit careia coronavirusul nu ar exista. Postarea cu amenintarea lui a fost publicata aseara pe Facebook si a fost distribuita de peste 1.500 de ori. Intre timp barbatul a sters postarea.

Nu este insa prima data in care Raed Arafat primeste amenintari, dupa cum a declarat chiar el. 

„Am inchis internetul acum, pe tableta. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de injuraturi. Si nu numai injuraturi, si indemnari: pleaca de acasa. Acelasi lucru il patesc toti colegii care indraznesc sa deschida gura si sa spuna ceva despre aceasta boala.

Pe mine nu ma afecteaza deloc, dar pe altii ii afecteaza. Eu, sa zicem, am trecut prin destule, m-am obisnuit. Sunt, pentru unii, socante mesajele astea. E suficient sa primeasca cateva, s-au oprit acolo. La mine nu pot sa spun decat sa continue, nu am nicio problema”, a declarat Raed Arafat pentru digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea