Social

#vaccinare copii #raed arafat #poliomielita

Raed Arafat: „A reaparut poliomielita!”

Secretarul de stat Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, atrage atentia parintilor ca refuzul de a-si vaccina copiii duce la consecinte grave, cum este reaparitia unor boli care au fost eradicate in trecut, cun este poliomielita.


„Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor. Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic va spun ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare”. Poliomielita (n.r. - boala virala, care se manifesta prin febra, tulburari digestive, somnolenta si dureri in muschii membrelor, urmate de paralizii localizate de obicei la membrele inferioare; paralizie infantila) este una dintre bolile erdicate datorita vaccinarii si care a inceput sa reapara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! “, a postat duminica seara Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea