Social

#florin raducioiu #west ham united #top 10 conflicte #jucator-antrenor

Raducioiu, in Top 10 al conflictelor jucator-antrenor

Publicatia britanica The Mirror a facut un clasament al celor mai mari conflicte dintre fotbalisti si manageri , fostul atacant florin raducioiu aflandu-se in primele 10 nominalizari.

Conflictul dateaza din perioada in care Raducioiu evolua pentru West Ham United si a decis sa mearga la cumparaturi in ziua in care echipa sa avea meci. Antrenorul de atunci, Harry Redknapp, a considerat gestul lui Raducioiu ca fiind un act de indisciplina si a hotarat sa-l tina pe acesta pe banca de rezerva pana la plecarea de pe Upton Park.

Iata topul intocmit de publicatia The Mirror:

1. Graeme Souness - Craig Bellamy 2. Mick McCarthy - Roy Keane 3. Sir Alex Ferguson - David Beckham 4. Trevor Francis - Martin Allen 5. Brian Clough - Justin Fashanu 6. Harry Redknapp - Florin Raducioiu 7. John Toshack - Robbie Savage 8. Glenn Roeder - Paulo Di Canio 9. Luiz Felipe Scolari - Romario 10. Ruud Gullit - Alan Shearer Florin Raducioiu a evoluat pentru West Ham United in sezonul 1996/1997. Internationalul roman a evoluat 11 partide si a marcat 2 goluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea