Social

#Cristi Borcea achitat #radu mazare inchisoare #retrocedari ilegale #radu mazare

Radu Mazare - 4 ani de inchisoare, Cristi Borcea – achitat!

Dupa un proces de 9 ani si mai multe amânari ale verdictului, Judecatorii de la Curtea de Apel din Capitala au anuntat astazi verdictul in dosarul in care Radu Mazare este acuzat de retrocedari ilegale!

Radu Mazare a fost condamnat luni la 4 ani de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este insa definitiva!

Trei ani de inchisoare, tot cu suspendare, a primit si fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

In schimb, omul de afaceri Cristi Borcea a fost achitat, anunta romaniatv.net.

Fostul primar Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, in dosarul privind atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din municipiul Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane de euro prejudiciu in dauna municipiului Constanta.

Sursa foto: romaniatv.net 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea