Social

#radu berceanu #autostrada transilvania #bechtel

Radu Berceanu: Vrem ca-n 2012 sa avem autostrada pana la Bors

Pana in anul 2012 se asteapta ca o parte din autostrada Transilvania sa fie construita, a declarat marti ministrul Transporturilor , Radu Berceanu , aflat la Jilau in vizita pe santierul Bachtel.

Ministrul Transporturilor a subliniat faptul ca autostrada pune foarte multe probleme si a precizat ca va discuta cu reprezentantii Bechtel pentru a vedea ce se poate face pentru ca lucrarile sa decurga mai rapid.

El a precizat ca statul roman va da aproximativ 600 de milioane de euro pentru aceasta autostrada. "Lucrarea ne-a pus si ne pune foarte multe probleme si dorinta este sa incercam cat mai repede sa rezolvam problemele si disputele. Incercam impreuna cu cei de la Bechtel sa gasim raspunsuri la intrebari: cum se explica faptul ca am platit 562 de milioane euro si mai avem de plata inca vreo 62 de milioane de euro catre firma Becthel si in prezent nu avem niciun produs utilizabil, avem niste lucrari, unele in dispute insa pana in prezent nu avem nimic utilizabil?", se intreaba Radu Berceanu .

Berceanu a declarat ca autostrada este "ca un apartament construit, insa fara usi, geamuri si podea, nu poate fi locuit". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea