Social

Radu Berceanu, vicepresedintele Senatului: Speranta moare ultima la Adrian Nastase!

Razboiul dintre Coalitia guvernamentala si fostul partid de guvernamant ia amploare o data cu apropierea revocarii celor doi presedintii de Camere. Prezent la Targu Mures, Adrian Nastase a declarat ca UDMR nu va participa la jocul celorlalte trei partide din Coalitie, in vederea modificarii Regulamentelor celor doua Camere ale Parlamentului. Ca urmare, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda , a declarat ca PSD doreste sa creeze "tensiuni in Coalitie". La randul lui senatorul PD Radu Berceanu a afirmat ca "la Adrian Nastase speranta moare ultima".

Frunda: Votam conform intelegerii

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, ieri , ca presedintele Camerei Deputatilor Adrian Nastase "incearca sa creeze disensini". "Vom vota conform intelegerii", a conchis acesta.

Cine spera mai tare?

La randul lui, senatorul democrat, Radu Berceanu a afirmat putin, ironic, ca presedintele executiv al PSD "doar spera" sa nu fie revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. "Speranta moare ultima la Adrian Nastase", a accentuat liderul democrat.

Nastase crede in UDMR

Nastase a precizat ca ceea ce se va intampla in perioada urmatoare va avea in vedere o imbunatatire a regulamentelor, si nu eventuale reglari de conturi personale, iar UDMR nu va contribui cu siguranta la asa ceva. "Sunt absolut sigur ca UDMR va urma, ca de obicei, o cale constitutionala, in respect pentru lege si pentru un regulament bazat pe standarde europene", a declarat Nastase. Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri ca schimbarea presedintilor Camerelor Parlamentului "ar intari coalitia de guvernare ". Marko Bela a aratat ca, dupa remanierea Guvernului, este nevoie si de schimbarea presedintilor Camerelor, astfel incat sa se poata intari coalitia majoritara.

Diaconescu: Intram in greva parlamentara!

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, ne-a declarat, ieri, ca ceea ce se intampla pe scena politica romaneasca este "foarte delicat". Acesta a calificat demersurile noii Puteri drept "razboinice", in contextul parlamentar, dar si politic-administrativ. Desi Coalitia face demersuri in baza declaratiei politice semnate la 10 august, in care fiecare din cele patru partide si-a insusit doua directii mari de actiune (revocarea presedintilor Camerelor legislative si modificarea legii administratiei publice locale), "PSD va continua sa dea o replica politica, folosind toate mijloacele care se impun", a completat Diaconescu. "Deci nu este exclus sa apelam la greva parlamentara", a conchis liderul social-democrat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea