Social

#radu berceanu #vasile blaga #conducere pdl #alageri pdl

Radu Berceanu, dispus sa-l sustina pe Blaga la alegerile pentru sefia PDL

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, luni, ca il va sustine pe Vasile Blaga la alegerile pentru sefia partidului, daca nu va exista un alt candidat mai bun.

"Daca nu o sa fie altcineva mai bun, il voi sustine. Eu am spus lucrul acesta si data trecuta, in mai, ca il sustin pe Vasile Blaga, pentru ca mi se pare ca este cel mai bun dintre cei care si-au depus candidatura si daca ar fi fost altul mai bun il sustineam pe acela, fara nicio suparare. Si acum este aceeasi situatie. O sa vedem cine isi depune candidatura", a spus Berceanu, citat de Mediafax.

Intrebat cineva ar putea fi mai bun, Radu Berceanu a raspuns ca in acest moment nu are o idee, dar "poate ca apare vreo surpriza".

Senatorul a fost chestionat si in legatura cu o posibila candidatura pentru functia de presedinte al PDL din partea lui Mihai Razvan Ungureanu.

"Am obosit spunand ca s-a facut derogare pentru cei care n-au vechime nu pentru cei care nu sunt in partid. Asa daca ne gandim la astia care nu sunt in partid, am putea sa ne gandim si la Ponta sau la Crin Antonescu, la oricine. Cine vrea sa faca o treaba in PDL, mai intai si mai intai, se inscrie. Este dupa formula vine Mahomed la munte si nu muntele la Mahomed", a raspuns Radu Berceanu.

Sursa foto: stiri.com.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea