Social

#mirel radoi #retragere #nationala de fotbal #romania

Radoi se retrage de la nationala

Fotbalistul Mirel Radoi , fostul capitan al Stelei, a anuntat ieri seara intr-o emisiune televizata ca se retrage de la echipa nationala.

Decizia de a nu mai da curs convocarilor la nationala a fost luata sambata trecuta, in vestiar, la meciul cu Franta din preliminariile Euro 2012.

"Nu ma retrag din cauza lui Razvan (n.r. - Lucescu)! Decizia am luat-o in vestiar, la Paris! Inca nu am discutat cu Razvan, dar o sa afle acum",  declarat fotbalistul intr-o interventie telefonica la Dolce Sport.

Actualul component al echipei arabe Al Hilal a profitat de ocazie pentru a-l ataca pe Ionut Lupescu , directorul general al FRF, care declarase dupa meciul cu Franta ca atat el, cat si Razvan Cocis sunt in scadere de forma "Lupescu a spus ca sunt in scadere? In scadere de inaltime, de greutate? El sa nu uite ca a fost dat afara de la Al Hilal dupa cateva luni! Poate e el selectioner si eu nu stiu".
 

Foto: onlinesport.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea