Social

#radoi la al-hilal #suporteri aeroport #radoi ovationat

Radoi, ovationat de suporteri la Aeroportul Otopeni

Fostul Capitan al Stelei, Mirel Radoi , a sosit vineri seara in Romania. Aproape 100 de suporteri ai ros-albastrilor l-au asteptat pe jucator la Aeroportul Otopeni . Radoi a petrecut aproape 15 minute in mijlocul suporterilor.

Acestia au scandat "Mirel Radoi, este unul dintre noi" si "Cu Steaua pana la moarte". Fanii au aprins chiar si o torta pe care i-au inmanat-o fostului capitan. Reprezentantii suporterilor i-au oferit cadouri simbolice, un tricou si un fular. Fostul jucator a fost emotionat si a declarat ca se astepta la acest gest din partea fanilor. "Un moment emotionant la care ma asteptam dupa atatia ani.

Parca imi doream totusi sa mai fie si alti ani. Cand stai langa atatia priteni e greu sa nu regreti despartirea. Acum vreau sa ma gandesc doar noua mea echipa si sa trec cat mai reprede peste aceste momente. Nu stiu daca sunt pregatit sa joc inca, sunt in urma cu pregatirea, o sa vad acolo. Am simtit ceva aparte cand m-am despartit de Lacatus, cu siguranta as fi vrut sa mai lucrez cu el.

O sa imi lipseasca enorm si suporterii", a declarat Radoi pe Aeroportul Otopeni. Mirel Radoi a fost transferat la gruparea saudita Al-Hilal, unde va fi atrenat de fostul sau antrenor de la Steaua, Cosmin Olaroiu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea