Social

#mirel radoi #radoi marcheaza al-hilal #arabia saudita

Radoi: M-a felicitat si printul, ma bucur ca a iesit bine

Fostul stelist, Mirel Radoi, comentat prima sa experienta la formatia saudita Al-Hilal. "Am avut ceva emotii, stadion , echipa noua, colegi noi.

Pentru mine golurile nu sunt foarte importante. "> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/e1" title=" E ">E greu, nu pot sa spun deja " title=" m " title="M">M ">m -am acomodat. Toate lucrurile sunt altfel, dar ajuta usor, usor echipa. " title=" o " title="o">o ">O sa ro /ma" title="ma">ma ajute si faptul ca vin meciuri din trei in trei zile. Nu ma asteptam sa fie asa multa lume la stadion.

A fost o atmosfera fantastica. Ma bucur ca a iesit asa bine pana la urma. Olaroiu m-a felicitat la final si m-a intrebat cum am ajuns eu -acolo prin careu. Managerul, printul... de fapt vin mai multi printi sa incurajeze inainte de meciuri. Mai luam si prime destul de frumoase.

Ma bucur ca a iesit asa bine pana la urma.", a declarat Radoi. Mirel Radoi a marcat la meciul sau de debut pentru Al-Hilal in victoria contra echipei Al-Nasr, scor 2-0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea