Social

#mirel radoi #al hilal #steaua

Radoi, la Al Hilal

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, este foarte aproape de un transfer surprinzator la campioana Arabiei Saudite, .

Dat in ultimii ani ba pe la Bayern Munchen, ba pe la Inter, ba prin Premier League, se pare insa ca fundasul Stelei va ajunge la echipa antrenata de Cosmin Olaroiu.

Conform primelor informatii, Al Hilal ofera pentru jucatorul de 27 de ani aproximativ 6 milioane de euro, suma cu care Becali pare a fi de acord, chiar daca in urma cu mai .ro/ .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin de 6 luni vroia 13 milioane in schimbul finului sau.

La , Radoi ar avea un salariu regesc, urmand sa castige 1.4 milioane de euro pe sezon, cu 600.000 de euro mai putin ca "Oli".

De ce ar pleca Radoi la Al Hilal?

Cu siguranta, principalul motiv al transferului e partea financiara, care este satisfacatoare atat pentru Steaua, dar mai ales pentru Mirel Radoi, care ar avea la acasa .ro/ acasa .ro/arabi" title="arabi">arabi " title="arabi">arabi un salariu de patru ori mai mare ca la gruparea din Bulevardul Ghencea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea