Social

Radoi, desemnat cel mai bun stelist

In urma unui sondaj realizat pe site-ul oficial al clubului Steaua, capitanul echipei, Mirel Radoi , a fost declarat cel mai bun jucator al sezonului de toamna la echipa din Ghencea.

Mirel Radoi a adunat 32% din voturile exprimate de suporterii Stelei (peste 6.000 de voturi), fiind urmat in clasament de Nicolae Dica - 15% si Victoras Iacob - 12%. Mirel Radoi este la al saselea sezon la Steaua, unde a strans 129 de jocuri in Divizia A, marcand sapte goluri.

Ocupantul locul trei in acest clasament, atacantul Victoras Iacob, a dezvaluit faptul ca pentru el ar fi mai important ca Steaua sa ajunga in finala Cupei UEFA decat sa castige Divizia A. "Intre finala Cupei UEFA si campionat as alege finala, pentru ca rar poti ajunge acolo. Daca este posibil acest lucru? Da, jocul nostru, faptul ca am terminat grupa pe primul loc fara gol primit ne dau sperante, dar trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant", a afirmat Iacob.

Atacantul a mentionat ca Steaua se va lupta cu Dinamo pentru titlul de campioana, dar ca nici echipele Rapid, Poli Timisoara sau CFR Cluj nu trebuie neglijate. "Olaroiu a demonstrat ca este un antrenor foarte valoros, nu degeaba a ajuns si la Timisoara. Are ceva de demonstrat la Steaua si speram sa-i iasa", a mai spus Iacob.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea